Thursday, 25 October 2007

Kebisingan korg x kan dilupakan!!



I'm gonna miss them very much..tataw samada aku stil kat skolah nih atau taun dpn kitaorg akan berpisah...aku masih ingat, mase awal2 taun dulu..kitaorg dikejutkan dgn perpindahan blok..aku yg ketika tu sgt tertekan sbb sume kwn2 aku pindah..aku je saty kat bolk KL dan aku ingat lagi time ari first tu aku mmg x bole nak seswaikan diri lagi dgn diorg nih...rase nak nangis je..bkn homesick tp friendsick!Tp lame2..kitaorg dah jd serasi smpi aku rse lagi syg kat diorg dr kwn2 lame aku..(tapi aku ttp x lupekan kwn2 lame aku ek!!)Aku x kan lupekan kebisingan diorg time kat bilik study, mase Ramadan, berlaku kontroversi2(ehem2), sehari sblm PMR dan sume lah..

Gambar ni diambil pd 23 Oktober 2007 lps maen2 killer..tu rupe aku puteh smcm..kurang asam..diorg dh pdm bedak kat muke diorg semate2 nak amek gambar..haha..seorg missing dlm gambo nih..Che-on..dia dah balek..x pe2..

No comments: