Sunday, 28 October 2007

Tataw nak komen..huhu

Dah 2 ari aku x tido lps subuh..pwuh..membanggakan sungguh! Aku nih tunggu janji Kataf nak bawak p playground..tp x bangun2.. Sementara aku x tido, aku abeskan bace buku 'Curahan Cinta Niagara', Maya Iris. Mule2 intro cte tu mcm bosan, skema gle..menyampah aku..Tp bile2 lame konflik maken byk, time tu ah best..huhu..Novel islami ni bkn sekadar cte psl cinta tp dia ade la bagi sket2 tazkirah...Cte ni psl seorg pompuan name Mira..Byk cte psl dugaan yg dilaluilah..Mcmane dia sabar jaga Faris yg kemalangan kononnya sbbkan, dia tabah bile kene kawen dgn dua2 anak Datuk Rashid, Faris dgn Farhan walaupun dia x cinta akan kedua2 nye. Mmg kesian ah, tp dia cube jugak jd org yg terbaik dlm keadaan dia yg tertekan...Dia menggunakan mentera cintanye 'Aku dekat, Kau dekat'... utk menguatkan dirinye mengahdapi dugaan yg menimpa dirinya la..Bg aku, time plg sweet ble dia dah baik dgn Farhan la..oh, lupe lak..Farhan ni abg Faris. Dia jatuh cinta dgn Mira ni time kat Niagara Falls(sbb tu tajuk cte ni ade psl Niagara)Aku tataw nak cte cane, bace ah sendiri..aku ni bkn storyteller yg bagus..Asek ckp merepek je..Tp papepun, endingnye...x nak ah ckp, bace sendiri...haha...

No comments: