Friday, 23 November 2007

Bile org besa merajuk,hodoh..huhu

Aku pun tataw ape aku nak merepek nih...Ni, ruangan ari ni aku nak tuju khas utk sorg KAWAN yg sdg salah sangka ngan aku...Aku x phm la ko nih..penat la aku mcm nih..Aku buat ni utk kebaikan masing2...bkn sbb aku benci ko dan aku mmg x pnh benci ko..Jgn tanya aku kenape...aku x kan jwb. Sbb aku pun tataw nak jwb mcm mana...haha...Cube la husnu'zon sket dgn aku.Asek nak pikir negatip je..cane nak idop?X silap2 kwn2 ko attack aku mcm aku yg berdosa giler2..mcm aku la the evil..huahuahua(gelak org jahat dlm cte). Lgpun,x de aku pun..ko ade ramai org lain yg perlu ko kesahkan..x pe2 aku x mati dlm jangka masa terdekat nih(haha)...ntah ah weh, aku nak explain ape pun aku tataw. Kan aku dah ckp "I want 2 be the best"..aku pun x ingat ape aku dah tulis..tp mcm tu la..cube la pikir2 sendiri..cr ape yg tersirat...ko kan dah besar panjang+lebar...boleh pikir kan?x kan perkara mudah mcm tu pun x bole pikir?I noe u can do it, babeh..ntah la..aku pun tataw ape point yg aku nak bitau sbnrnya..haha.(lari dr ape yg aku merepek)...yes, u won't understand anything.But 1 day, u'll noe the truth...the reason & why....em..last but not least,"ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan, bukan pada manisnya ucapan dibibir, tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya di dalam doa..."dah2..jgn merajuk mcm baby tua..huduh rupanya..huhu..

No comments: