Sunday, 21 December 2008

Invisible

Currently listening to 'Cinta ini membunuhku'

I was trying to let myself to be invisble
haha
sebab tu lah aku main memblog nih
semata-mata nggak mahu membuka frenster
dan jugalah yahoo messenger

"kenapa?"

haha
rahsia dot.
(jawapan artis betol la aku nih)

tapi aku ni tengah tahan godaan nak bukak fs
huhu
aku rase aku kene suruh Fais buatkan password baru
pasword yang buat aku tak bukak fs
haha
tak pun, aku buat pasword sambil tutup mata
haha
tu lagi naya
tak leh bukak langsung deh~

ape punye kes la aku nih

em. esok ingatkan nak jalankan misi
tapi nampaknya tak berjaya lah
sebab kena ikot mak g opis awal2 pagi
nak kena p klinik
(mengalami penyakit pelik..shuuuh~)

bile laa mission aku ni dapat berjalan dengan aman?

okeh
malam ni ade date dengan fab
haha
Arsenal lwn Liverpool
mati2 ingatkan semalam
tungu punye tungu takde
ape daa~
itulah orang tak reti astro ken
haha.haha.

aku nih sempat melayan citer korea
di saat aku perlu menggandakan usaha nih
saat genting nih
tapi aku nak enjoy dengan bahagia
melupakan segala ketensenan
haha

She Has Come Back! (KBSworld)




Wanted : A Son In Law(8tv)

ape sal laa aku abes bebel je
mesti ade 'haha'
bukan nye lawak pon
pekebenda laa aku nih

baik
aku hendak meng'invi'kan diri
babai
^__^

No comments: