Monday, 29 December 2008

Salam ma'al hijrah

"Satu muharam detik permulaan..
la la la"

Selamat tahun baru
Moga-moga tahun ini
kita mendapat lebih banyak keberkatan
keredhaan
ketenangan
Jadikan tahun sebelum-sebelum ini dijadikan sebagai iktibar

Dan semoga tahun ini
aku bertambah tinggi dari tahun sebelumnya
(setiap tahun aku buat impian yang sama)
...
tapi macam kemetot jugak je

Ahad depan
bermulalah sesi persekolahan untuk kali terahir
bedebar-debar den
terasa macam banyak cabaran bakal ditempuhi
wahaa~

Rasanya aku perlu mengambil cuti lah
cuti dari bermain tenet
demi SPM tercinta aku
kena cuti buat blog lah nampaknya
lagi-lagi ada orang komplen ken
kata gelilah tengok blog aku
bukan aku nak cakap kasar
tapi aku tak suruh pun kau baca
ini suka-suka
ikut suka aku lah
tau geli
jangan lah baca
(geli=jeli)??!!

er
ke memang salah aku?
this thing kena bagi private ke?
ke delete je lah.

entahlah

yea
Arsenal mng lwn Portsmouth
Chelsea seri ngn Fulham
tu lah
jangan berlagak dengan aku
haha

6 comments:

Anonymous said...

oh zetty!
slmt tahun baru~
haha..
cube teke ni sape??

::zet0ty[-_-"]:: said...

eh
sape nih?
huhu

Zackyun said...

selamat tahun baru.

dari orang yang pergi tandas zoo

du'at in process said...

salam~
salam maal hijrah..~

kullu sanah, wa anti bikhair~

all the best eh.. SPM..

dan.. selamat menempuh setahun lagi alam persekolahan tanpe k.aisyah~ wahaha.. peace !

::zet0ty[-_-"]:: said...

to kakyah:
jadik aa jugak g zoo kan?
kesian gajah2 skalian sbb x sempat nk berbuat mesra dgn kita
meraung2!

to kak aisyah:
huhu
insyaAllah!

$aiFuL aMiR raMaLi said...

zetoty?? slamat bersekolah kembali... krimsalam kat ust zainaphi.. bhehe