Friday, 6 March 2009

Dororo & Giroro

Tiada ungkapan lain selain berjuta-juta syukur, Alhamdulillah..
Syukran lillah, hamdan lillah.
Alhamdulillah, Allah melancarkan segalanya
Semoga kita tidak alpa terhadap nikmat yang diberi

I won't repeat the fairytales tu lagi
cukup-cukuplah kapten doctor itu membebel

Seminggu telah berlalu
hari yang dinanti-nantikan oleh aku
mane tak nye
excited semacam macam yang kawen tu aku
haha

Papepun, congratz to Dororo & Giroro!

Eh, korang serupa laa~

Kat skolah
macam-macam benda berlaku
tapi malas nak cerita.
hehe

tapi aku tataw kenapa aku sekarang nih rasa kecewa yang teramat sangat
entah.
aku sendiri tataw apa sebabnya
agaknya hidup aku sangat serabut sekarang nih
dengan nak ujian nye
dengan nak pergi Ipoh nye
dengan aku yang nak SPM tapi tak reti-reti nak insaf
huhuhu

oh
"baik kau pergi sukaneka tu setiap hari
sebulan ke
tapi lagi bagus pergi setahun je terus"

Leave, just leave
no returning back
I won't hesitate anymore.


No comments: