Saturday, 25 July 2009

Dibbie

nah for Dibab, aku buat single tau. tak kedekut macam kau!

10 Things that you should know about Dibab aka Dibbie
  1. ex-dormmate masa form 2. Tapi dia tak layan aku, dia layan buku omputih dia je!
  2. sangat mudah mengalirkan air mata. Ops, terbocor kisah form 2
  3. aku perasan kitaorang macam ada banyak persamaan. Yeke?
  4. satu2nya kawan aku yang mix. Ala2 ya habibi ya maulana, cabut gigi guna spanar~
  5. suka buli aku, sejak kebelakangan nih
  6. ade laptop putih yang buat aku mengalirkan air lio
  7. budak loaded & branded. barang die, fuuuuh! Sangat wangi kan budak nih~
  8. tak pernah sekelas. tandanya? Aku tak pandai macam dia~haha
  9. dia minat lagu hindustan. ?hahahaha
  10. dia sangat baik, setakat nih tak pernah buat aku bengang lagi laaa...

baik kan tag aku dibab?
aku memang kawan yang baik kan~

6 comments:

FatinHabib said...

wow zetty
trharu ak!
hahah thnx !

::zet0ty[-_-"]:: said...

aku kan mmg baik punye kawan~

Afiq Rahim said...

nice~
its a very deep one.
lama tak menyinggah kat blog kau.
:p

z.s said...

haha..
singgah la lame2

aku slalu singgah kat blog ko~

FatinHabib said...

zetty !! ko ltk nme z.s
xley bla giler !
hahahah
;PP

z.s said...

oi
never meant to laaa

aku langsung tak ingat dah tau!