Wednesday, 3 November 2010

Rabun


=)

Alhamdulillah.
Haa. Kali kedua rasa dua minggu macam dua tahun.
Final sem 1 + SPM
haha. lepas ni banyak lagi, kan?

Haaa, aku dah tak larat nak baca blog + jadi stalker macam dulu
Sibuk gila merabunkan mata dengan baca buku.
Rabun.. dah tak nampak apa daaah. hahaha. nak pakai contact lens kang jadi cyclops.
kuat sangat cahaya. hahaha.
Apapun, aku suka =)

One week ago, I was thinking and comparing UM with the others U. Waah, cuti sebulan 5 hari lah, cuti 3 minggu setengah lah and so on. I like, HA?! UM dua minggu je? haaa. Mulalah rasa tak bersyukur. Ngeh. Dahlah kena exam dua minggu, amek 8 subjek pulak kan. Haha. Memang rasa nak aduuuh. Tapi fikir-fikir-fikir. "I'm here and I just love it, no need any reasons".

Mungkin keadaan ni sama seperti sour grape. Tapi peduli apa,kan? I start to love UM. I start to love myself better. In the same time, I start to love Him sincerely. =) Kat mana-mana pun sama. Kita kena cuba suka semua yang Allah bagi. Sebab Dia lagi tahu kan? Aku taktau kenapa, tiba-tiba rasa sayaang sangat kat semua.

Aku sangat tak sabar. Nak kibarkan sayap. Ha ha ha. Nak luaskan tanah jajahan. Haha. Aku rasa luculah. Sebab aku dah tak sempat nak kecoh-kecoh hal aku dalam blog macam dulu. Tak mengapalah, siapa rindu aku, call lah. Tegur2 kat FB. haha.

aaa. sangat tak sabar nak jumpa lembu, kerbau+ kambing kat alamanda jumaaaaaaat ni.
tak sabar nak cebuk hanzalah.
tak sabar nak jalan-jalan cari ilmu~

rindu sangat nak bau busuk korang. hak hak hak.

"Allah sedang berbicara dengan kamu, kamu dengar tak?"

No comments: